Отслабвай в Група


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


Отслабване в Група

Предизвикателството да отслабнеш в група

Осветлението в залата е вече притъмнено, музиката е спряна, но в помещението се чува звук, подобен на жужене в кошер. Всички участници в Групата са заели местата си и докато очакват водещият да започне днешната тема, живо комуникират помежду си:

– И знаеш ли какво, за първи път ми се случва да имам гости у дома и да НЕ прекаля с храната. Даже «руска салата» не направих, а винаги съм правела, особено когато посрещам свекър ми и жена му – каза Мария, леко навеждайки се към Евгения, която седи точно до нея.
– Верно ли? Ами какво им сготви тогава? – с интерес попита Евгения.
– Ами, пак направих салата, ама без майонезата, и картофите заместих с целина. И знаеш ли, дори не очаквах, но гостите останаха много доволни от новите ми предложения!
– Момчета и момичета, време е да започваме, седмичните резултати са вече при мен – чу се силният глас на Водещия на Групата. – Добре дошли на всички, в нашата Група за Подкрепа, на тези, които искат да отслабнат и да се научат да контролират теглото си.
Имаме ли нови хора днес?
– Имаме – каза Наталия, жена, която не можеше да мине повече от 100 метра, без да се задъха, преди да се присъедини към Групата, а днес беше дошла пеша, сама и без да спира по пътя си.
– Оги днес ще го броим за нов човек, защото каза, че майка му едвам го познала – хи-хи- хи.. – цялата Група избухна в смях…

Отслабване в Група

Повечето хора не осъзнават, но ние започваме да трупаме килограми много време, след като сме въвели нездравословните навици в ежедневието си.

Първо спираме да закусваме, после забравяме да пием вода, след това, заети от забързаното ежедневие, започваме да ядем, когато и каквото намерим. Друг път пък използваме храната, за да се справим с емоциите си – награждаваме се с храна, наказваме се с храна, запълваме си времето с храна… губим реална представа за това какво правим и защо го правим, напълняваме.

Започваме диета, като начало за 1, 2 или 3 месеца – отслабваме. След отслабването, бавно се връщаме към обичайния си живот и обичайните си хранителни навици. Ако не можем сами, семейството и приятелите, колегите „помагат“. С времето връщаме теглото.

Започваме следваща диета. Вече е по-трудно за спазване и резултатите не са толкова добри, но все пак издържаме. Отслабваме пак, не толкова, колкото предния път, но пак е добре. Напълняваме пак – от стреса, от бременността, от захарта и хляба, от слабата си воля…

Трудно е да излезем сами от този затворен кръг. Храната се превръща в „престъпление и наказание“, стремим се да ядем все по-малко и ставаме все по-дебели…

За да се справим, имаме нужда не от диета, имаме нужда да се научим да живеем по-здравословно, да сменим приоритетите си, да се научим отново да харесваме водата повече от сока и колата, да се научим да закусваме, да се научим да си подбираме храната, да готвим бързо, лесно, вкусно, но и здравословно!

Но най-важното – да се обградим с подкрепяща среда, която да ни помага, когато ни е най-тежко. Която да ни поздрави, когато сме успели да свалим дори 2 кг. Когато сме станали по-рано, за да спортуваме. Когато сме се справили в критична ситуация – разумно! Това е Групата за подкрепа! Група от 12 – 15 човека, които се борят да отслабнат. Някои с 5, други с 50 кг.

Отслабвай в Група

Всеки член на групата има свой Ментор или Треньор, който му помага – изготвя режима му, избира му подходящите добавки, помага му да се научи да живее по нов начин.

Отслабване в Група

Всички в Групата споделят – и трудностите си, и победите си! Всички в Групата се съревновават – кой е отслабнал най-много през последната седмица: тегло, мазнини, обиколки. И най-добрите получават награди! Малки, но от сърце!

Отслабвай в Група

Всички в Групата се учим – разглеждаме 12 фундаментални теми за здравословното хранене, пълни с практична информация и много мотивация. Ние говорим, спортуваме, готвим, смеем се, създаваме връзки … Създаваме общество от нови хора!

И резултатите не закъсняват…

Правилната храна е здраве. Станах много по-общителна, комуникативна, осъзнах, че пълните хора са дискриминирани. Аз знам как се чувстват те и с радост помагам на всеки, който иска да се промени като мен.

Историята на Вилияна Стойчева

Вече гледам по съвсем различен начин на храненето. Ако преди бях склонен да си напълня стомаха с каквото и да е, днес не бих допуснал компромиси с храненето, защото знам че формата на тялото ми, здравето ми, качеството ми на живот зависят от това.

Историята на Юлиан Соколов

Сега отново спортувам, чувствам се страхотно, значително подобрих здравословното си състояние, намалих ежедневния прием на лекарства до минимум.

Историята на Пламен Томов

Чувствам се по-здрава, по-бодра и работоспособна, по-силна, по-весела, по-щастлива и ентусиазирана. Имам по-голямо самочувствие и самоуважение. И гадже!

Историята на Мариана Димитрова

Аз сега спокойно сядам на масата, храня се без угризения. Научих се да си готвя вкусни неща, които да са добри за мен и да отслабвам.

Историята на Петя Павлова

Не е за вярване колко отслабнахме! И всичко стана забавно. Без лишения и глад. Преди да започна своята промяна, бях 76 кг, сега съм 64. Свалих 5,8 % мазнини и 52 см обиколки – цели три размера дрехи надолу. Тони беше стигнал 117 кг, а в момента е 94 кг. Свали 7 % мазнини и 72 см обиколки.

Историята на Галя и Тони

Започнах да нося 2 размера по-малки дънки и панталони, повиших енергията и издържливостта си. Повиших мускулната маса и добих по-голямо самочувствие. Суперлативите са много!

Историята на Евгени Данаилов

Още постигнати резултати разгледайте в уеб сайта https://otslabni.org/

Кой стои зад Групата?

треньор по здравословно хранене и спорт Накратко за Боряна Въргулева – треньор по здравословно хранене и спорт. Независим член на HERBALIFE.

Със спорт се занимавам от дете. На 14 години посетих зала по аеробика и тя много ми допадна. Може би защото бяхме група хора със сходни интереси. Малко след това се включих в един спортен клуб и започнах и своята състезателна дейност.

На 19 г. изкарах и курсове, и сертификат за Аеробик инструктор към Национална Федерация по Аеробика и започнах да работя с моя собствена група.

След няколко години изкарах курсове и за Фитнес и персонален Треньор. Тогава обаче почти нищо не знаех за храненето, затова хората, с които работех нямаха чак толкова добри резултати. Аз самата също бях станала «пухкава», пък макар и добре тренирана.

Боряна Въргулева

Присъединих се към компания Хербалайф през 2007 г. като клиент. Бях впечатлена от резултатите, които видях да постигат хората с тези продукти. И веднага разбрах, че ако искам да бъда полезна за другите, трябва да започна да подобрявам първо себе си, затова първо направих програма на себе си!

Тогава свалих 2 размера в дрехи и намалих с 8% телесните си мазнини. Чувствах се отлично в тялото си! Днес, на 34 години, аз съм Хербалайф Треньор, майка на 2 момчета и пример за хора, които не вярват, че могат да имат мечтаното тяло и отлично здраве въпреки нездравословният свят, в който живеем.

Благодарение на постоянните обучения и практики, както и на продуктите на HERBALIFE, със съвместното ни партньорство с моя съпруг Любомир Гайдов, можем да предоставим най-доброто хранене и най-добрият сървиз на нашите клиенти!

Работя с много и най-различни хора

Те искат да свалят тегло или пък да изградят мускулна маса, искат да направят «плочки на корема», искат да си влязат в старите дрехи, искат да имат яки бицепси или дори искат да свалят 10-20 килограма, защото от това зависи животът и здравето им.

Моята работа не е само да им помогна да постигнат целите си

Най-важната ми цел е да ги науча да поддържат този резултат. Да им покажа, че здравословният живот – спорт, хранене, позитивно мислене – те не са скъпи, не са трудни, не са гадни на вкус. Просто трябва да се научим да подбираме храната си, да я приготвяме лесно, вкусно, но и здравословно, да познаваме тялото си, да останем вдъхновени и мотивирани, дори когато чуваме околните да ни обезкуражават.

Откакто работя с програмата «Курс по здравословно хранене», виждам голямата разлика между Индивидуалната програма (спорт и диетичен режим) и този курс, който всъщност е Група за подкрепа с образователен и състезателен характер.

С Групата за подкрепа аз виждам как хората се променят!

Те променят размерите и формата си, променят храната си, променят приоритетите си, променят навиците си, начинът си на живот и в резултат от тази промяна – те стават най-добрата версия на себе си и знаят как да продължат сами, нямат нужда от мен да им казвам какво да ядат.

И аз съм щастлива, когато имам възможност да съм част от позитивната промяна в нечий живот!


Телефон за контакти с Боряна: 0896 947 437
Уеб сайт: otslabni.org
Група за подкрепа във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/1658291131079832/

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.