Как отслабнах: историята на Петя Павлова


Нестандартен метод за отслабване с матриците на Гаряев: сред звуково терапевтичните матрици на учения съществуват и две от които за изгаряне на мазнини и отслабване.
Как отслабнах - Петя Павлова
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва наред с други неща: балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка. Индивидуалните резултати се различават.

Казвам се Петя Павлова, на 64 години, вече съм пенсионерка и живея в Пловдив.

Колко тежахте преди да отслабнете и какво е теглото Ви сега?

Започнах преди 3 месеца, беше дата…. . На височина от 150 см аз тежах 136 кг. Не можех сама да си обувам чорапите и обувките, защото коремът ми беше огромен, не можех дори да дишам нормално.

Колко време Ви отне отслабването и първият ли опит беше?

Много пъти съм опитвала да отслабна и съм отслабвала. Отслабвала съм с 20 и 30 килограма дори, но с глад. Гладувах като куче. И като стигна до 100-те килограма, и се отпусна и почна пак да си хапвам, защото много ми се ядеше.И стигнах до един момент, в който вече нямаше как да живея повече така, защото вече не можех да се обслужвам сама. Тогава реших да се подложа на операция и да ми изрежат стомаха, защото по телевизията бях виждала, че хората така много отслабват. Но когато отидох при доктора, той ми каза, че за да ме оперира, трябва да първо да отслабна малко. БМИ ми беше 55, трябваше да стане поне 45, за да ме оперира. И също така ми каза, че ако не се науча да се храня правилно, операцията няма да ме спаси и пак ще напълнея.

Какви методи за отслабване приложихте?

Изпрати ме докторът при моята Треньорка и така започна всичко. Направиха ми хранителен режим с шейк и добавки на Хербалайф, и започнах да ходя в Група за подкрепа. Започнах да си виждам грешките и да ги поправям. Започнах да отслабвам. Вече съм свалила 17 кг, но се чувствам така сякаш съм свалила поне 30 килограма – леко ми е, дишам добре, вече не хъркам и най-важното е, че не съм гладна. Ям си по 4 по 5 пъти на ден, ям и шейковете и имам енергия, научих се да пия вода.

Започнах да вярвам в себе си, започнах да вярвам, че мога да се справя и сама.

Как поддържате постигнатите килограми?

Аз искам и още да отслабна, но сега правя това: ям по 4 или 5 пъти на ден, пия по 4 литра вода на ден, правя разходки почти всеки ден, пия си витамините и шейковете, и ходя в «Група за подкрепа».

Как се промени личният Ви живот след отслабването?

Аз сега спокойно сядам на масата, храня се без угризения. Научих се да си готвя вкусни неща, които да са добри за мен и да отслабвам. Дъщеря ми се радва, когато вижда, че съм усмихната и имам сили да си гледам внучето. Трябваше да си купя апарат за дишане, много скъп, защото имах сънна апнея от пълнотата, но сега нямам нужда, спя много добре и дишам чудесно. Вече сама мога да си обувам дрехите.

Какъв съвет бихте дали на онези, които искат да стопят излишните си килограми?

Съветът ми е да започнат! Ако не започнат, няма да се случи нищо. И без помощ няма да стане. Ако няма кой да ви даде сили и мотивация да продължавате, ще сте така като мен – почвах в понеделник и в петък вече преяждах отново. Не си вярвах, когато бях сама. Сега имам приятели и те ми помагат.Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.