Как отслабнах: историята на Мариана Димитрова


Хранителна добавка за отслабване, базирана на естествени съставки за отслабване, научно признати като подкрепящи загубата на тегло. Един различен подход към балансирано отслабване, доказващ, че диетата не е гладуване, а е възможно и с достатъчно храна да се свалят излишните килограми. » Още информация


Как отслабнах - Мариана Димитрова
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва наред с други неща: балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка. Индивидуалните резултати се различават.

Мариана Димитрова: 47 години, юрист, държавен служител, гр. София.

Колко тежахте преди да отслабнете и какво е теглото Ви сега?

78 кг. – 60 кг.

Колко време Ви отне отслабването и първият ли опит беше?

1 година. Да, първи сериозен опит.

Какви методи за отслабване приложихте?

Посещение на курс по здравословно хранене и участие в група за подкрепа, работа с треньор по хранене и прилагане на специален хранителен режим с включени продукти на HERBALIFE.

Как поддържате постигнатите килограми?

Придържам се към наученото по време на курса по здравословно хранене и продължавам да спазвам (макар и не толкова стриктно) основните правила на програмата ми за хранене, изготвена от моя треньор:

  • задължителна закуска, богата на протеини;
  • лично аз закусвам основно и досега с Шейк Формула 1 на Хербалайф, като понякога добавям различни плодове, ядки или семена в него;
  • приемането на достатъчно количество вода всеки ден;
  • избягване на наситените и хидрогенизирани мазнини и простите въглехидрати, на пакетирани и консервирани храни;
  • хранене през 4 часа с храни, богати на качествени протеини (от риба, яйца, извара, месо, семена, ядки и др.), сложни въглехидрати, ненаситени мазнини и фибри, по възможност сурови и непреработени храни;
  • спорт 2-3 пъти седмично;
  • веднъж в седмицата – излет в планината.

Как се промени личният Ви живот след отслабването?

Чувствам се по-здрава, по-бодра и работоспособна, по-силна, по-весела, по-щастлива и ентусиазирана. Имам по-голямо самочувствие и самоуважение. И гадже!

Какъв съвет бихте дали на онези, които искат да стопят излишните си килограми?

Направете го на всяка цена (разбира се, с разум и компетентна подкрепа). Наказание е да мъкнеш такъв огромен товар със себе си денонощно. Не се колебайте да потърсите помощ и подкрепа. Запишете се на курс и бъдете сред други хора със същия проблем в група за подкрепа – така е много по-лесно и мотивиращо. Ще откриете, че животът може да бъде коренно различен и да има съвсем друго качество – много по-добро!

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.