Как отслабнах: историята на Мариана Димитрова

Как отслабнах - Мариана Димитрова
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва наред с други неща: балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка. Индивидуалните резултати се различават.

Мариана Димитрова: 47 години, юрист, държавен служител, гр. София.

Колко тежахте преди да отслабнете и какво е теглото Ви сега?

78 кг. – 60 кг.

Колко време Ви отне отслабването и първият ли опит беше?

1 година. Да, първи сериозен опит.Какви методи за отслабване приложихте?

Посещение на курс по здравословно хранене и участие в група за подкрепа, работа с треньор по хранене и прилагане на специален хранителен режим с включени продукти на HERBALIFE.

Как поддържате постигнатите килограми?

Придържам се към наученото по време на курса по здравословно хранене и продължавам да спазвам (макар и не толкова стриктно) основните правила на програмата ми за хранене, изготвена от моя треньор:

  • задължителна закуска, богата на протеини;
  • лично аз закусвам основно и досега с Шейк Формула 1 на Хербалайф, като понякога добавям различни плодове, ядки или семена в него;
  • приемането на достатъчно количество вода всеки ден;
  • избягване на наситените и хидрогенизирани мазнини и простите въглехидрати, на пакетирани и консервирани храни;
  • хранене през 4 часа с храни, богати на качествени протеини (от риба, яйца, извара, месо, семена, ядки и др.), сложни въглехидрати, ненаситени мазнини и фибри, по възможност сурови и непреработени храни;
  • спорт 2-3 пъти седмично;
  • веднъж в седмицата – излет в планината.

Как се промени личният Ви живот след отслабването?

Чувствам се по-здрава, по-бодра и работоспособна, по-силна, по-весела, по-щастлива и ентусиазирана. Имам по-голямо самочувствие и самоуважение. И гадже!

Какъв съвет бихте дали на онези, които искат да стопят излишните си килограми?

Направете го на всяка цена (разбира се, с разум и компетентна подкрепа). Наказание е да мъкнеш такъв огромен товар със себе си денонощно. Не се колебайте да потърсите помощ и подкрепа. Запишете се на курс и бъдете сред други хора със същия проблем в група за подкрепа – така е много по-лесно и мотивиращо. Ще откриете, че животът може да бъде коренно различен и да има съвсем друго качество – много по-добро!Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.