Как отслабнах: историята на Евгени Данаилов


Хранителна добавка за отслабване, базирана на естествени съставки за отслабване, научно признати като подкрепящи загубата на тегло. Един различен подход към балансирано отслабване, доказващ, че диетата не е гладуване, а е възможно и с достатъчно храна да се свалят излишните килограми. » Още информация


Как отслабнах - Евгени Данаилов
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва наред с други неща: балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка. Индивидуалните резултати се различават.

Казвам се Евгени Данаилов, на 26 години и работя като ревизор във фирма Мат Стар.

Колко тежахте преди да отслабнете и какво е теглото Ви сега?

Тежах 95 кг, а сега съм 83 кг.

Колко време Ви отне отслабването и първият ли опит беше?

Отне ми 2 месеца и половина. Отслабвам за пореден път! Постоянно спазвах някакви диети, за да сваля килограми. Свалях 5, 6, 7 кг., но нямах представа дали свалям мазнини или мускули. Гледах само цифрата на кантара. След 1-2 месеца отново си връщах старите килограми, дори и малко отгоре.

Какви методи за отслабване приложихте?

Записах се на група за подкрепа Weight Lost Challenge. Там научих много и обогатих културата си в сферата на храненето. Разбрах от мой колега за тази група и реших да опитам. Научих как да съчетавам храненето с тренировките. Колко протеин ми е необходим, колко вода да пия и много други неща. Препоръчвам го на всеки.

Как поддържате постигнатите килограми?

Супер лесно. След  завършването на курса, вече знам кога и какво да ям в определените часове. Храня се през 3-4 часа, пия по 3-4 литра вода дневно, а преди едва пиех по 1 чаша. Винаги закусвам с Шейк Ф1, той ме зарежда перфектно сутрин.

Как се промени личният Ви живот след отслабването?

Промени се много. Започнах да нося 2 размера по-малки дънки и панталони, повиших енергията и издържливостта си. Повиших мускулната маса и добих по-голямо самочувствие. Суперлативите са много!

Какъв съвет бихте дали на онези, които искат да стопят излишните си килограми?

  1. Да си направят консултация с Wellness  треньор на Хербалайф, който да ги измери и да им изготви хранителен режим.
  2. Задължително да се запишат на група за подкрепа или друг вид група за повишаване на физическата активност.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.