Как отслабнах: историята на Евгени Данаилов


Нестандартен метод за отслабване с матриците на Гаряев: сред звуково терапевтичните матрици на учения съществуват и две от които за изгаряне на мазнини и отслабване.
Как отслабнах - Евгени Данаилов
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва наред с други неща: балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка. Индивидуалните резултати се различават.

Казвам се Евгени Данаилов, на 26 години и работя като ревизор във фирма Мат Стар.

Колко тежахте преди да отслабнете и какво е теглото Ви сега?

Тежах 95 кг, а сега съм 83 кг.

Колко време Ви отне отслабването и първият ли опит беше?

Отне ми 2 месеца и половина. Отслабвам за пореден път! Постоянно спазвах някакви диети, за да сваля килограми. Свалях 5, 6, 7 кг., но нямах представа дали свалям мазнини или мускули. Гледах само цифрата на кантара. След 1-2 месеца отново си връщах старите килограми, дори и малко отгоре.Какви методи за отслабване приложихте?

Записах се на група за подкрепа Weight Lost Challenge. Там научих много и обогатих културата си в сферата на храненето. Разбрах от мой колега за тази група и реших да опитам. Научих как да съчетавам храненето с тренировките. Колко протеин ми е необходим, колко вода да пия и много други неща. Препоръчвам го на всеки.

Как поддържате постигнатите килограми?

Супер лесно. След  завършването на курса, вече знам кога и какво да ям в определените часове. Храня се през 3-4 часа, пия по 3-4 литра вода дневно, а преди едва пиех по 1 чаша. Винаги закусвам с Шейк Ф1, той ме зарежда перфектно сутрин.

Как се промени личният Ви живот след отслабването?

Промени се много. Започнах да нося 2 размера по-малки дънки и панталони, повиших енергията и издържливостта си. Повиших мускулната маса и добих по-голямо самочувствие. Суперлативите са много!

Какъв съвет бихте дали на онези, които искат да стопят излишните си килограми?

  1. Да си направят консултация с Wellness  треньор на Хербалайф, който да ги измери и да им изготви хранителен режим.
  2. Задължително да се запишат на група за подкрепа или друг вид група за повишаване на физическата активност.Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.