Как отслабнах: историята на Галя и Тони


Нестандартен метод за отслабване с матриците на Гаряев: сред звуково терапевтичните матрици на учения съществуват и две от които за изгаряне на мазнини и отслабване.
 историята на Галя и Тони
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва наред с други неща: балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка. Индивидуалните резултати се различават.

Казвам се Галина Михайлова, на 52 г. По професия съм счетоводител, а мъжът ми е Антон Иванов, също на 52 г. – полковник от резерва. Към настоящия момент работим като консултанти по здравословно хранене към компания Хербалайф. Имаме клуб за здравословно хранене и активен начин на живот в София. Познават ни като Галя на Тони и Тони на Галя.

Колко тежахте преди да отслабнете и какво е теглото Ви сега?

Не е за вярване колко отслабнахме! И всичко стана забавно. Без лишения и глад. Преди да започна своята промяна, бях 76 кг, сега съм 64. Свалих 12 килограма, 5,8 % мазнини и 52 см обиколки – цели три размера дрехи надолу – наложи се да подменя целия си гардероб, което беше приятно преживяване. Тони беше стигнал 117 кг, а в момента е 94 кг. Свали 23 килограма, 7 % мазнини и 72 см обиколки.

Колко време Ви отне отслабването и първият ли опит беше?

За мен беше първи опит. Преди рязкото си напълняване, бях цял живот слаба, никога не съм обичала да спазвам диети. Тони е правил един опит преди, но много бързо възстанови килограмите си и даже ги надвиши.Постигането на тези резултати ни отне 6 месеца, но ги поддържаме повече три години без никакви трудности и дори ги подобряваме с натрупване на мускулна маса и изчистване на мазнини. Важно е и много ни помага това, че започнахме заедно и продължаваме заедно да спазваме хранителния си режим.

Какви методи за отслабване приложихте?

Това се случи съвсем неусетно в група за подкрепа, за която научихме от Интернет. В групата се научихме да се храним здравословно и балансирано, а също да водим и активен начин на живот. Треньорът ни по хранене ни научи какво и как да ползваме, а ние пренесохме това в семейството си и помагаме на други хора да правят същото като нас.

Как поддържате постигнатите килограми?

Постигнатите килограми поддържаме много лесно. Без глад и диети. Храним се вече здравословно и балансирано минимум по 5 пъти на ден, като денят ни задължително започва с чай Термоджетикс, Алое и шейк Формула 1 на Хербалайф. Всеки от нас пие повече от 3-4 литра вода на ден, при всяка възможност спортуваме. Това вече също е лесно, защото сме изпълнени с енергия и дори интензивната работа не успява да я използва напълно.

Как се промени личният Ви живот след отслабването?

Начинът ни на живот се промени изцяло. Преди се хранехме веднъж на ден, но обилно, за вечеря и после си лягахме. Чувствахме се постоянно уморени и вечер заспивахме почти веднага пред телевизора. Преди не пиехме изобщо вода, ако не се смята тази в кафето. Движението ни се ограничаваше от асансьора до колата или автобуса и от колата (спирката) до офиса. Тони трябваше да седне, за да се обуе и започна да си купува обувки без връзки – беше му трудно да ги връзва.

Сега се чувстваме се прекрасно, изпълнени с енергия и изключително работоспособни! Пътуваме много в страната и чужбина и се срещаме навсякъде с позитивни и усмихнати хора. Върна усмивките на лицата ни и изглеждаме елагантно. Храним се поне по пет пъти на ден и пием много вода. Спортуваме по няколко пъти седмично и това ни доставя огромно удоволствие.

Вече трета година се чувстваме и изглеждаме перфектно. Престанахме да боледуваме. Сега Тони работи върху изграждане на коремната си преса, а аз се стремя да влезна в любимите си рокли от времето преди рязкото ми напълняване.

Какъв съвет бихте дали на онези, които искат да стопят излишните си килограми?

Елате при нас и се включете в група за подкрепа, ние ще ви научим! Простичко е. Лесно, приятно, забавно. Не се измъчвайте с диети, променете начина си на живот. Ние можем да ви помогнем да постигнете това и ще го направим професионално! Задължително е да си поставите цел. Ще ви помогнем и за поставянето ѝ – важното да е измерима, изпълнима и емоционална, и за постигането ѝ – да стане правилно и по здравословен начин.


Още информация за Галя и Тони може да намерите на сайта на техния клуб «ГАЛАНТО» – http://club.galanto.com, както и във фейсбук страницата на клуба им: @clubgalanto.

Телефони за връзка: Галина – 0888 153 150 и 0889 920 930 – Тони1 коментар към “Как отслабнах: историята на Галя и Тони

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.