Как отслабнах: историята на Вилияна Стойчева


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


Как отслабнах - Вилияна Стойчева
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва наред с други неща: балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка. Индивидуалните резултати се различават.

Казвам се Вилияна Стойчева, на 34 години съм, от София. В момента живея в Плевен и работя като консултант по здравословно хранене към компания Хербалайф. Участвам в организирането на Групи за подкрепа – ако познавате някой, който има нужда от помощ, може да ме потърсите на телефон: 0888 63 78 86

Колко тежахте преди да отслабнете и какво е теглото Ви сега?

Преди да отслабна, тежах 83 кг., в момента тежа 62 кг.

Колко време Ви отне отслабването и първият ли опит беше?

Свалих излишното си тегло за 6 месеца и в момента година след това поддържам килограмите си. Пробвала съм различни начини, за да намаля теглото си – от спазване на лунни цикли, различни хитови диети, спиране на сладко, тестено, пиене на различни таблетки за отслабване, но резултатите бяха незадоволителни, временни и винаги след спирането връщах свалените килограми, даже качвах и отгоре.

Какви методи за отслабване приложихте?

Отслабнах чрез спазването на изготвен от моя консултант хранителен режим – комбинация от здравословна храна и продукти на Хербалайф, препоръчани според персоналните ми нужди.

Как поддържате постигнатите килограми?

Продължавам да спазвам програмата си, като я обогатявам и променям, включих спорт 2 пъти седмично.

Как се промени личният Ви живот след отслабването?

Когато човек се харесва, това му личи. Новите килограми и новото ми тяло ми дадоха самочувствие, което винаги ми е липсвало. Преди бях в постоянна депресия, не исках да общувам с хората, готвенето и храната бяха моята утеха. Сега за мен храненето има вече друг смисъл. Храната е важна, за да нахрани тялото, да даде качествена хранителна стойност, за да имам сили и да се чувствам добре. Правилната храна е здраве. Станах много по общителна, комуникативна, осъзнах, че пълните хора са дискриминирани. Аз знам как се чувстват те и с радост помагам на всеки, който иска да се промени като мен.

Какъв съвет бихте дали на онези, които искат да стопят излишните си килограми?

Ако имате цел просто, трябва да намерите правилния начин за постигането ѝ. И не се отказвайте, докато не намерите точно вашият начин. Въпреки, че не го вярвах в началото, тъй като се бях отчаяла, аз успях и съм сигурна, че всеки може да го постигне. Отслабването не е свързано нито с глад, нито с ограничения, а с ядене на правилните неща в правилния момент. Сега вече и аз го знам и се радвам, че мога да помогна и на други хора да постигнат целите си.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.