Как отслабнах: историята на Юлиан Соколов


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


Как отслабнах - Юлиан Соколов
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва наред с други неща: балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка. Индивидуалните резултати се различават.

Казвам се Юлиан Соколов, на 28 години, от София. Когато започнах групата за подкрепа, работех като продавач консултант във фирма за желязо. След като отслабнах и толкова промених живота си, се вдъхнових да помагам и на други като мен, затова днес съм част от екипа от независими членове на HERBALIFE.

Колко тежахте преди да отслабнете и какво е теглото Ви сега?

В началото бях с 33% подкожни мазнини и трицифрено число на кантара. 8 месеца по-късно, вече бях с 17% подкожни мазнини и над 100 сантиметра свалени обиколки. Свалих цели 5 размера в дрехи!

Колко време Ви отне отслабването и първият ли опит беше?

Това ми беше 3-ти опит, но първи успешен. В рамките на първите 3 месеца постигнах първите си големи резултати, но тоталната промяна стана в рамките на 8 месеца от започването на програмата.

Какви методи за отслабване приложихте?

Приложих метода «Група за подкрепа».

Как поддържате постигнатите килограми?

Благодарение на знанията, получени в курса, поддържането на резултата не е никакъв проблем. Вече трета година резултатът ми е задържан.

Как се промени личният Ви живот след отслабването?

Преди бях:

 • хранех се 4-5 пъти на ден с нискокачествена и висококалорична храна;
 • пиех по 1 литър на ден вода;
 • не спортувах;
 • преяждах на вечеря;
 • закусвах предимно в заведения за бързо хранене;
 • пиех много кола и газирани напитки.

Сега съм:

 • храня се по 4-5 пъти на ден с храна с висока хранителна стойност;
 • пия по 3-4 литра вода на ден;
 • спортувам 3-4 пъти в седмицата;
 • храня се често и по малко, вследствие на което не преяждам;
 • закусвам балансирано с Хербалайф Шейк, Термоджетикс чай и Алое;
 • не употребявам газирани напитки.

Вече гледам по съвсем различен начин на храненето. Ако преди бях склонен да си напълня стомаха с каквото и да е, днес не бих допуснал компромиси с храненето, защото знам че формата на тялото ми, здравето ми, качеството ми на живот зависят от това.

Какъв съвет бихте дали на онези, които искат да стопят излишните си килограми?

След получените резултати реших да оставя «професията си» с железата и се насочих към помагането на хората около мен, за да могат и те да постигнат резултати като моите, за да може да не се мъчат с безкрайни диети, спорт и лишения, от които после да страдат, защото аз знам какво е. Ако с личния си пример мога да вдъхновя някого за промяна – това е чудесно! Ще се радвам да помогна и със съвети и мотивация.


Още за Юлиан може да научите във фейсбук страницата му @Sokolov.Iulian или да позвъните на номер 0899 79 50 70 за индивидуални съвети.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.