Калориен калкулатор – мобилно приложение


Нестандартен метод за отслабване с матриците на Гаряев: сред звуково терапевтичните матрици на учения съществуват и две от които за изгаряне на мазнини и отслабване.

Калориен калкулатор за изчисляване на калории

Нашият онлайн калориен калкулатор се предлага и като безплатно мобилно приложение на български език в Google Play. Приложението изчислява едновременно калориите, необходими за отслабване, за поддържане на теглото и за наддаване, отчитайки и базовия метаболизъм (BMR), дневните нужди от въглехидрати, протеини и мазнини в калории и грамове. Не съдържа реклами и не изисква лични данни.

калориен калкулатор мобилно приложение

Мобилно приложение изчислява калориите в храните

«Диетичен калкулатор на калории» е безплатно приложение на български и английски език, с което може да се следят колко калории трябва да се приемат дневно за сваляне, качване или поддържане на килограмите, според ръста, теглото, годините и физическата активност.Приложението е интуитивно и семпло. Лесно проследява списъците с консумирани храни, като изчислява калориите, въглехидратите, протеините и мазнините в тях. Удобно е за спазване на хранителни режими, качване на мускулна маса или сваляне на телесна мазнина.

При сканиране на храна с баркод, може да се търси в списъка с храни. В категория рецепти има възможност за добавяне на храна по избор. Храните, които се сканират и добавят, се синхронизират онлайн с базата данни.

калкулатор на калории

Диетичното хранене цели запазването на ежедневния прием на калории и зависи от начина на живот на човека. Спортистите се нуждаят от 2000 до 2500 калории на ден, тъй като изразходват голямо количество енергия. За човек с нормално тегло и средна физическа активност са необходими 1800-2000 калории, а за всички онези, които са с наднормено тегло – не повече от 1500 калории на ден.4 коментара към “Калориен калкулатор – мобилно приложение

  1. Как да отслабна драстично колко калории да приемам на ден

    1. Драстичните методи за отслабване са рисковани и нездравословни. По-удачно е да намалите постепенно дневния прием на калории в зависимост от желаните килограми, които искате да достигнете и задържите. Може да опитате с „Калкулатор за калории“ – най-долу има връзка към страницата с калкулатора.

  2. Имате ли приложение достъпно за Iphone? Ползвала съм го на андроид и бях много доволна, защото отслабвах докато броях калории. За съжаление смених телефона и вече нямам достъп до него, дори и онлайн.. :((

    1. Здравейте! Приложението, описано в публикацията е достъпно за устройства с инсталиран Android. Потърсете в play.google и прегледайте следните приложения дали ще са съвместими с Вашето устройство: „Im2Calories“, „Здоровье“, „Calorific“, „Lose It!“, „Runkeeper“, „MyFitnessPal“, „Diet Point Weight Loss“.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.