Калориен калкулатор


Хранителна добавка за отслабване, базирана на естествени съставки за отслабване, научно признати като подкрепящи загубата на тегло. Един различен подход към балансирано отслабване, доказващ, че диетата не е гладуване, а е възможно и с достатъчно храна да се свалят излишните килограми. » Още информация


Мобилно приложение изчислява калориите в храните

«Диетичен калкулатор на калории» е безплатно приложение на български и английски език, с което може да се следят колко калории трябва да се приемат дневно за сваляне, качване или поддържане на килограмите, според ръста, теглото, годините и физическата активност.

Приложението е интуитивно и семпло. Лесно проследява списъците с консумирани храни, като изчислява калориите, въглехидратите, протеините и мазнините в тях. Удобно е за спазване на хранителни режими, качване на мускулна маса или сваляне на телесна мазнина.

При сканиране на храна с баркод, може да се търси в списъка с храни. В категория рецепти има възможност за добавяне на храна по избор. Храните, които се сканират и добавят, се синхронизират онлайн с базата данни.

калориен калкулатор

Диетичното хранене цели запазването на ежедневния прием на калории и зависи от начина на живот на човека. Спортистите се нуждаят от 2000 до 2500 калории на ден, тъй като изразходват голямо количество енергия. За човек с нормално тегло и средна физическа активност са необходими 1800-2000 калории, а за всички онези, които са с наднормено тегло – не повече от 1500 калории на ден.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.