Как отслабнах: историята на Пламен Томов


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


Как отслабнах - Пламен Томов
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва наред с други неща: балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка. Индивидуалните резултати се различават.

Казвам се Пламен Томов, на 63 години съм. В момента работя като оператор на машина. От град Плевен съм.

Колко тежахте преди да отслабнете и какво е теглото Ви сега?

Преди да отслабна, тежах 122 кг., сега съм 102 кг.

Колко време Ви отне отслабването и първият ли опит беше?

Благодарение на помощта на моята треньорка, нейната подкрепа, успях да придобия новата си форма за 3 месеца, в момента продължавам с режима. Пробвал съм съм различни неща, например се сещам за диетата със зелева супа. Тогава свалих 10 кг. за 14 дена, но след като спрях, не само, че си ги върнах, но и качих отгоре.

Какви методи за отслабване приложихте?

Отслабнах с продуктите на Хербалайф, като моята треньорка ми даде препоръки за това какво да си купувам, как да си приготвям храната и още много полезни неща. Участвах, разбира се, и в групата за подкрепа! Там научих толкова много неща за себе си, намерих приятели и среда, в която ме подкрепят.

Как поддържате постигнатите килограми?

Продължавам да спазвам режима си, защото искам още да се подобрявам. Отново  спортувам, както съм го правил и на младини.

Как се промени личният Ви живот след отслабването?

На младини съм бил активен спортист и преди, докато бях с толкова много килограми отгоре, това не можех да си го позволя, тежеше ми, ставите и краката много ме боляха. Сега отново спортувам, чувствам се страхотно, значително подобрих здравословното си състояние, намалих ежедневния прием на лекарства до минимум. Храня се много по-често от преди, пия много повече вода и ще продължавам, защото ми харесва как се чувствам.

Какъв съвет бихте дали на онези, които искат да стопят излишните си килограми?

Когато искаш да постигнеш нещо, това се случва много по-лесно с човек до теб, който да те подкрепя. Благодарение на моя треньор разбрах какви грешки съм допускал преди. Мислех си, че поради това, че съм на повече години все по-зле ще ставам, но разбрах, че това как се чувстваш и изглеждаш не зависи от възрастта. Защото никога не е късно да промениш себе си!

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.