Как да отслабна преди лятната почивка


Нестандартен метод за отслабване с матриците на Гаряев: сред звуково терапевтичните матрици на учения съществуват и две от които за изгаряне на мазнини и отслабване.

как да отслабна

Времето се затопля и настъпи моментът да помислите как ще изглеждате по бански на плажа. Ако вземете мерки по-рано, ще отслабвате здравословно с по 1-2 килограма на седмица. Повече от това при всички положения ще доведе до дефицити, които ще повлияят негативно и на здравето, и на красотата ви.

Не е нужно да започвате някаква сложна и строга диета. Достатъчно е да направите някои корекции, като да изключите вредните и калоричните храни, и да включите повече плодове и зеленчуци.Ако планирате менюто за всеки ден още от сутринта, няма да се изкушавате през деня с храни, от които ще получите празни калории. Обърнете внимание на това интервалите между храненията да не са прекалено дълги.

Ето и някои съвети за храненето, споделени от колегите от Vratza.com, които ще увеличат шансовете за успех:

 1. Окуражавайте се за всеки ден без вредни храни. Казвайте си: „Правя това, защото обичам тялото си”; „Нямам нужда от толкова захар”; „Вече мога да устоявам на изкушенията”.
 2. Мерете се на 2-3 дни. Промените в теглото от няколко килограма не могат да бъдат забелязани без кантар. Когато се мерите редовно, ще знаете дали вървите в правилната посока. Въпреки това, не се вманиачавайте с меренето и определено не го правете всеки ден.
 3. Яжте 80 до 100 грама протеини и половин килограм зеленчуци дневно. Предпочитайте нискомаслени и нисковъглехидратни храни. Избягвайте такива на основата на пшеница и бяло брашно.
 4. Не бъдете прекалено строги към себе си. Една кифла няма да саботира диетата ви, а и ще ви покаже, че не изпускате кой знае какво. Въпреки това, няма да отслабнете, ако всяка седмица имате по един ден на пиршество, през който изяждате всички калории, които сте спестили.
 5. Пийте достатъчно, но не твърде много вода. Големите количества ще доведат до разтягане на стомаха и няма да залъжат апетита ви.
 6. Яжте на всеки четири часа. Редовният ритъм на хранене ще ви помогне да не преяждате.
 7. Спете поне осем часа на нощ. Когато умът ви е добре отпочинал, той не търси стимуланти за компенсация на безсънието.

Само това обаче едва ли ще е достатъчно, за да отслабнете за лятната си ваканция. Налага се да направите и някои усилия. Освен правилните храни, трябва да включите и повече движение към рутината си.

Ето как да направите графика си по-активен

 1. Започнете с увеличаване на упражненията. Всеки ден отделяйте време за раздвижване. 10 000 стъпки на ден е достатъчно ниво на активност. Когато не можете да тренирате, задължително вървете пеша, качвайте стълби, увеличете движението, докато изпълнявате домакинските си задължения.
 2. Комбинирайте упражненията с тренировки за мускулна сила. Един-два пъти в седмицата тренирайте с тежести. При спазването на диета мускулите на ръцете лесно се “стопяват”. В резултат на това ще се сдобиете с увиснала кожа. Тук дъмбелите са вашето спасение.
 3. Използвайте по-рядко колата. Когато е възможно, се придвижвайте пеша. Това си е тренировка!
 4. Когато ставате от стола, не се придържайте с ръце за него. Ако това ви стане навик, всяко ставане от стола ще се превърне в упражнение за седалищните мускули.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Потвърди, че не си робот.

×