Бързо отслабване на корема


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


отслабване на корема

Човешкият организъм е устроен така, че в повечето случаи излишните мазнини се складират в  коремната област, където е най-трудно да отслабнем видимо и бързо. Диетолозите ежедневно се надпреварват в измислянето на нови и нови методи за отслабване на корема – от нетрадиционни психологически методи, през разнообразни диети до всякакви видове препарати, а също така и специални физически упражнения.

Когато се избира метод за бързо отслабване на корема, трябва се вземе под внимание факта, че всеки организъм е индивидуален. И ако един метод е супер успешен за даден човек, това не означава, че ще пасне на всички. Точно поради тази причина винаги е добре преди да изберем дадена рецепта за отслабване на корема, да се консултираме с лекар диетолог.

Изборът на метод за бързо отслабване на корема зависи и от общото здравословно състояние, както и от възрастта. Например жените на среда възраст, обикновено страдат от различни хронични заболявания и диетите за тях биха имали пагубни негативни последици за тяхното състояние.

Обаче има едно универсално правило, което всички ние трябва да запомним: отслабване на корема и премахване на мазнините в тази област са възможни само с комплексни действия. Диетата сама по себе си или пък старите бабини хитринки няма как да ви докарат до целта „плосък корем“. Към тях например, трябва да добавите и нужните физически упражнения.

Ако правилно съчетавате здравословен хранителен режим със специални упражнения и ефикасни, и безопасни помощни средства, можете за кратък срок да постигнете заветното отслабване на корема. И още нещо: никога не забравяйте и тайната съставка, наречена „позитивна нагласа“.

За да замените паласките с прекрасна преса на корема, можете да заложите на физически упражнения във фитнес или спортната зала. Добре е да разчитате и на професионален треньор, който ще ви даде най-добрите насоки за целта и вашия конкретен индивидуален случай. Ако обаче нямате никакво свободно време за тренировки в залата, заменете ги с бързо ходене или джогинг – сутрин или вечер.

Коремни упражнения

Примерна комбинация от комплексни упражнения за ефикасно отслабване на корема, подходящи и за домашни условия.

коремни упражнения

За изпълнението на първото упражнение е необходимо да заемете следното изходно положение: легнете по гръб и отпуснете ръцете напред успоредно на тялото. При вдишване повдигайте горната част на тялото, като се стараете да го накланяте максимално до краищата на пръстите на краката. Издишайте, докато се връщате в изходно положение. Изпълнявайте упражнението бавно с 20 повторения, като едно повторение включва по 1 вдишване и 1 издишване.

Второ упражнение: легнете по гръб на килима и сгънете краката в коленете. Сложете двете си ръце зад тила, така че лактите да гледат навън. Сега повдигнете брадичка, колкото може по-нависоко, като при вдишване трябва да усетите напрежение в коремната област, а при издишване и връщане в начално положение леко да повдигате раменете. И това упражнение се изпълнява с 20 повторения.

Трето упражнение: оставате прави за изходно положение, като разделите краката един от друг по линията на раменете. Изправете гръбнака. Сега започнете „набирания“ с горната част на тялото като плавно се движите от дясно наляво. 20 повторения…

За да постигнете максимално бързо отслабване на корема с тези физически упражнения, обвийте го с фолио, като преди това го намажете със специално създадена за целта течност, която да ускори изгарянето на мазнините. Сместа се нанася и върху корема, и талията, а фолиото трябва да е плътно прилепнало. Към сместа може да добавите и малко топла вода, а отгоре – преди поставянето на фолиото, да обвиете с топъл шал или друга, най-добре памучна кърпа. Оставете фолиото за 40 минути, а накрая сместа отмивайте с топла вода.

Процедурата с фолио за отслабване на корема може да се повтаря през ден в продължение на месец. Ако обаче страдате от заболяване на черния дроб, бъбреците, сърцето или стомаха, тя е строго противопоказна.


Снимка: pexels.com

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.