Бързо отслабване на корема


Хранителна добавка за отслабване, базирана на естествени съставки за отслабване, научно признати като подкрепящи загубата на тегло. Един различен подход към балансирано отслабване, доказващ, че диетата не е гладуване, а е възможно и с достатъчно храна да се свалят излишните килограми. » Още информация


отслабване на корема

Човешкият организъм е устроен така, че в повечето случаи излишните мазнини се складират в  коремната област, където е най-трудно да отслабнем видимо и бързо. Диетолозите ежедневно се надпреварват в измислянето на нови и нови методи за отслабване на корема – от нетрадиционни психологически методи, през разнообразни диети до всякакви видове препарати, а също така и специални физически упражнения.

Когато се избира метод за бързо отслабване на корема, трябва се вземе под внимание факта, че всеки организъм е индивидуален. И ако един метод е супер успешен за даден човек, това не означава, че ще пасне на всички. Точно поради тази причина винаги е добре преди да изберем дадена рецепта за отслабване на корема, да се консултираме с лекар диетолог.

Изборът на метод за бързо отслабване на корема зависи и от общото здравословно състояние, както и от възрастта. Например жените на среда възраст, обикновено страдат от различни хронични заболявания и диетите за тях биха имали пагубни негативни последици за тяхното състояние.

Обаче има едно универсално правило, което всички ние трябва да запомним: отслабване на корема и премахване на мазнините в тази област са възможни само с комплексни действия. Диетата сама по себе си или пък старите бабини хитринки няма как да ви докарат до целта „плосък корем“. Към тях например, трябва да добавите и нужните физически упражнения.

Ако правилно съчетавате здравословен хранителен режим със специални упражнения и ефикасни, и безопасни помощни средства, можете за кратък срок да постигнете заветното отслабване на корема. И още нещо: никога не забравяйте и тайната съставка, наречена „позитивна нагласа“.

За да замените паласките с прекрасна преса на корема, можете да заложите на физически упражнения във фитнес или спортната зала. Добре е да разчитате и на професионален треньор, който ще ви даде най-добрите насоки за целта и вашия конкретен индивидуален случай. Ако обаче нямате никакво свободно време за тренировки в залата, заменете ги с бързо ходене или джогинг – сутрин или вечер.

Коремни упражнения

Примерна комбинация от комплексни упражнения за ефикасно отслабване на корема, подходящи и за домашни условия.

коремни упражнения

За изпълнението на първото упражнение е необходимо да заемете следното изходно положение: легнете по гръб и отпуснете ръцете напред успоредно на тялото. При вдишване повдигайте горната част на тялото, като се стараете да го накланяте максимално до краищата на пръстите на краката. Издишайте, докато се връщате в изходно положение. Изпълнявайте упражнението бавно с 20 повторения, като едно повторение включва по 1 вдишване и 1 издишване.

Второ упражнение: легнете по гръб на килима и сгънете краката в коленете. Сложете двете си ръце зад тила, така че лактите да гледат навън. Сега повдигнете брадичка, колкото може по-нависоко, като при вдишване трябва да усетите напрежение в коремната област, а при издишване и връщане в начално положение леко да повдигате раменете. И това упражнение се изпълнява с 20 повторения.

Трето упражнение: оставате прави за изходно положение, като разделите краката един от друг по линията на раменете. Изправете гръбнака. Сега започнете „набирания“ с горната част на тялото като плавно се движите от дясно наляво. 20 повторения…

За да постигнете максимално бързо отслабване на корема с тези физически упражнения, обвийте го с фолио, като преди това го намажете със специално създадена за целта течност, която да ускори изгарянето на мазнините. Сместа се нанася и върху корема, и талията, а фолиото трябва да е плътно прилепнало. Към сместа може да добавите и малко топла вода, а отгоре – преди поставянето на фолиото, да обвиете с топъл шал или друга, най-добре памучна кърпа. Оставете фолиото за 40 минути, а накрая сместа отмивайте с топла вода.

Процедурата с фолио за отслабване на корема може да се повтаря през ден в продължение на месец. Ако обаче страдате от заболяване на черния дроб, бъбреците, сърцето или стомаха, тя е строго противопоказна.


Снимка: pexels.com

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.