Как да ускорим загубата на килограми


Хранителна добавка за отслабване, базирана на естествени съставки за отслабване, научно признати като подкрепящи загубата на тегло. Един различен подход към балансирано отслабване, доказващ, че диетата не е гладуване, а е възможно и с достатъчно храна да се свалят излишните килограми. » Още информация


бързо отслабване

На вечния женски въпрос „Има ли тайна формула за дълготрайно и бързо отслабване?“ отговарят американски експерти. В крайна сметка, ако те не са наясно с принципите на здравословния начин на живот, кой да е? Единодушно и в един глас казват: „Движете се повече!“.

На практика ако изгаряте дневно по 500 калории повече, отколкото приемате, за една седмица ще смъкнете 1-2 килограма. Ако искате бързо отслабване, вие трябва да намалите храната и да увеличите физическата активност. Да приемем, че на ден консумирате храна с общо количество 1200 калории и се занимавате със спорт за около час. В този случай, през първите седмици по всяка вероятност ще можете да свалите около 2 кг.

Ако намалите солта и въглехидратите, също може да постигнете бързо отслабване, но то ще е за сметка на течностите, а не на мазнините в тялото. Ученият Майкъл Данзингер препоръчва нисковъглехидратна диета, в която основен акцент са плодовете, зеленчуците, яйчените белтъци, соевите продукти, птиче и изобщо филе от крехко месо, риби, обезмаслени млечни продукти. Ето още няколко важни съвета за бързо отслабване според американските диетолози:

  • Яжте повече засищащи плодове.
  • Пийте много вода.
  • Премахнете всички вредни храни от дома си.
  • Намерете си хоби вместо да се тъпчете, когато ви е скучно.
  • Яжте само от чиния и на масата. Не е нужно при всяко преминаваме покрай хладилника да вземате нещо за хапване или замезване.
  • Не пропускайте основно хранене.

Снимка: pexels.com

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.