Как да ускорим загубата на килограми


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


бързо отслабване

На вечния женски въпрос „Има ли тайна формула за дълготрайно и бързо отслабване?“ отговарят американски експерти. В крайна сметка, ако те не са наясно с принципите на здравословния начин на живот, кой да е? Единодушно и в един глас казват: „Движете се повече!“.

На практика ако изгаряте дневно по 500 калории повече, отколкото приемате, за една седмица ще смъкнете 1-2 килограма. Ако искате бързо отслабване, вие трябва да намалите храната и да увеличите физическата активност. Да приемем, че на ден консумирате храна с общо количество 1200 калории и се занимавате със спорт за около час. В този случай, през първите седмици по всяка вероятност ще можете да свалите около 2 кг.

Ако намалите солта и въглехидратите, също може да постигнете бързо отслабване, но то ще е за сметка на течностите, а не на мазнините в тялото. Ученият Майкъл Данзингер препоръчва нисковъглехидратна диета, в която основен акцент са плодовете, зеленчуците, яйчените белтъци, соевите продукти, птиче и изобщо филе от крехко месо, риби, обезмаслени млечни продукти. Ето още няколко важни съвета за бързо отслабване според американските диетолози:

  • Яжте повече засищащи плодове.
  • Пийте много вода.
  • Премахнете всички вредни храни от дома си.
  • Намерете си хоби вместо да се тъпчете, когато ви е скучно.
  • Яжте само от чиния и на масата. Не е нужно при всяко преминаваме покрай хладилника да вземате нещо за хапване или замезване.
  • Не пропускайте основно хранене.

Снимка: pexels.com

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.