Как да премахнете стомаха и страните за една седмица


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


отслабване на корема

Ако намалите ежедневния прием на калории с 500, като менюто ви бъде не повече от 1500 и не по-малко от 1200 калории, може да отслабнете сравнително бързо с три ефективни упражнения за корем.

Упражнение за корем «Планк»

Планкът обикновено се счита за едно от най-ефективните упражнения, чрез които цялото тяло работи. Заемете странична поза с изпънато тяло, опирайки се на лакътя и усуквайте торса надолу. Направете 20 повторения.

упражнение за корем планк

Упражнение за корем «Велосипед»

В това на пръв поглед просто упражнение е важно да се спазва техниката на изпълнение. Краката не трябва да бъдат напълно спуснати до земята, тялото също трябва да бъде повдигнато. Дръжте ръцете си зад главата. Повторете го 20 пъти.

упражнение за корем велосипед

Упражнение за корем «Twisting»

Упражнението обхваща всички коремни мускули и дори включва краката и ръцете. Гърбът трябва да е изправен, а брадичката – изпъната до нивото краката. Повторете 20 пъти.

упражнение за корем Twisting

Направете всяко упражнение по 1 минута, редувайки го с минута почивка и повторете кръга още два пъти. Общо 3 упражнения по минута са 3 минути, умножени по три повторения – 9 минути на ден. Идеалният вариант за завършек е 20 минути бързо ходене навън или 10 минути скачане на въже.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.