Отслабване без диета и постоянно контролиране на килограмите


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


отслабване без диета

Придобивайки здравословни хранителни навици и контролирайки оптималното за вас тегло, вие може да се храните напълно нормално, така че да приемате толкова калории, колкото са ви необходими за отлично здраве и стройна фигура. Това е планиран метод за естествено сваляне на килограми, включващ качествените хранителни продукти и избягващ следните: преработени хранителни продукти, продукти с високо съдържание на захар, бял хляб и макаронени изделия (заменете с пълнозърнести), продукти с високо съдържание на калории под формата на мазнини, тот типа фаст фууд, алкохол.

Разбираемо е от време на време да се поддавате на изкушението, но трябва да го правите с мярка и да добавите към начина си на живот физическата активност или усилени фитнес тренировки, спорт. Като замените някои вредни с доста по-здравословни хранителни продукти, ще намалите дневния си прием от калории. А ако ги съчетаете и с умерена физическа активност, ще получите идеалния план за отслабване без диета, глад или други подобни ограничения в храненето.

Пример за успешно отслабване без диета

45-годишна жена се оплаква от 6 излишни килограма, с които е наддала в рамките на последната една година. А последният месец за нея бе толкова стресов на работното място, че тя получи нов бонус: още два 2 килограма към своята талия.

Целта на жената е да свали 8-те излишни килограма. И тъй като при нея е имало постепенно покачване на теглото, тя е разбрала, че приема повече калории, отколкото изразходва (доста често срещан факт при работата зад бюро). Жената решава, че ако отслабва с половин килограм седмично (което е равно на общо 3500 калории или 500 калории дневно), ще постигне приемлив резултат и ще свали нежеланите 8 килограма за около 4 месеца. Тя решава да направи няколко изменения в навиците си, с които да намали със средно 250 калории дневния си прием:

  1. Ще пропуска голямата си чаша чай с много захар и лед (и с това ще си спести 200 калории).
  2. Ще замени колата, която редовно пие по срещи с минерална вода (минус 150 калории).
  3. По-малко количество храна за закуска (вместо цяла – половин кифла, например), което ще ѝ спести минимум още 250 калории.

За да постигне целта си – минус 500 калории от редовния ѝ прием на ден – тя ще започне и физически упражнения. Жената вече става по-рано, за да включи допълнителни 20 минути, извървени пеша към пътя за работа, а освен това и в обедната почивка ще повърви 10 минути, което ѝ дава половин час ходене на ден, тоест възможност да изгори около 200 калории.

През уикендите в плановете ѝ вече влизат едночасова разходка в хубаво време и още поне толкова в градината на вилата за допълнително изгаряне на калории. Ако по един или друг начин не може да си набави разходката, може да я раздели на две по половин час, като изгорените калории ще са същите.

Два пъти седмично нашата героиня планува да посещава фитнес залата и то като стига до нея пеш, на връщане от работа – дори и да е само за една бърза половинчасова тренировка на велотренажора или малко плуване в закрития басейн. А 30 минути каране на колело или плуване са  минус 250 калории.

С тези минимални ограничения и промени в хранителните си навици, съчетани с умерена физическа активност, жената ще приема 4000 калории по-малко на седмица, което ще ѝ позволи да отслабва с половин килограм седмично.

Простичък метод за отслабване без диета, който би могъл да бъде част и от вашето ежедневие…


Снимка: pixabay.com

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.