Отслабване без диета и постоянно контролиране на килограмите


Хранителна добавка за отслабване, базирана на естествени съставки за отслабване, научно признати като подкрепящи загубата на тегло. Един различен подход към балансирано отслабване, доказващ, че диетата не е гладуване, а е възможно и с достатъчно храна да се свалят излишните килограми. » Още информация


отслабване без диета

Придобивайки здравословни хранителни навици и контролирайки оптималното за вас тегло, вие може да се храните напълно нормално, така че да приемате толкова калории, колкото са ви необходими за отлично здраве и стройна фигура. Това е планиран метод за естествено сваляне на килограми, включващ качествените хранителни продукти и избягващ следните: преработени хранителни продукти, продукти с високо съдържание на захар, бял хляб и макаронени изделия (заменете с пълнозърнести), продукти с високо съдържание на калории под формата на мазнини, тот типа фаст фууд, алкохол.

Разбираемо е от време на време да се поддавате на изкушението, но трябва да го правите с мярка и да добавите към начина си на живот физическата активност или усилени фитнес тренировки, спорт. Като замените някои вредни с доста по-здравословни хранителни продукти, ще намалите дневния си прием от калории. А ако ги съчетаете и с умерена физическа активност, ще получите идеалния план за отслабване без диета, глад или други подобни ограничения в храненето.

Пример за успешно отслабване без диета

45-годишна жена се оплаква от 6 излишни килограма, с които е наддала в рамките на последната една година. А последният месец за нея бе толкова стресов на работното място, че тя получи нов бонус: още два 2 килограма към своята талия.

Целта на жената е да свали 8-те излишни килограма. И тъй като при нея е имало постепенно покачване на теглото, тя е разбрала, че приема повече калории, отколкото изразходва (доста често срещан факт при работата зад бюро). Жената решава, че ако отслабва с половин килограм седмично (което е равно на общо 3500 калории или 500 калории дневно), ще постигне приемлив резултат и ще свали нежеланите 8 килограма за около 4 месеца. Тя решава да направи няколко изменения в навиците си, с които да намали със средно 250 калории дневния си прием:

  1. Ще пропуска голямата си чаша чай с много захар и лед (и с това ще си спести 200 калории).
  2. Ще замени колата, която редовно пие по срещи с минерална вода (минус 150 калории).
  3. По-малко количество храна за закуска (вместо цяла – половин кифла, например), което ще ѝ спести минимум още 250 калории.

За да постигне целта си – минус 500 калории от редовния ѝ прием на ден – тя ще започне и физически упражнения. Жената вече става по-рано, за да включи допълнителни 20 минути, извървени пеша към пътя за работа, а освен това и в обедната почивка ще повърви 10 минути, което ѝ дава половин час ходене на ден, тоест възможност да изгори около 200 калории.

През уикендите в плановете ѝ вече влизат едночасова разходка в хубаво време и още поне толкова в градината на вилата за допълнително изгаряне на калории. Ако по един или друг начин не може да си набави разходката, може да я раздели на две по половин час, като изгорените калории ще са същите.

Два пъти седмично нашата героиня планува да посещава фитнес залата и то като стига до нея пеш, на връщане от работа – дори и да е само за една бърза половинчасова тренировка на велотренажора или малко плуване в закрития басейн. А 30 минути каране на колело или плуване са  минус 250 калории.

С тези минимални ограничения и промени в хранителните си навици, съчетани с умерена физическа активност, жената ще приема 4000 калории по-малко на седмица, което ще ѝ позволи да отслабва с половин килограм седмично.

Простичък метод за отслабване без диета, който би могъл да бъде част и от вашето ежедневие…


Снимка: pixabay.com

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.