Калкулатор за калории

Изчисляване на калории за отслабване

Калкулаторът изчислява едновременно нуждите за поддържане на текущото ви тегло, колко калории на ден трябва да приемате, за да отслабвате или наддавате с 1 килограм за една седмица. Може да задавате различни килограми (0.5, 1, 1.5, 2 и още), с които искате да отслабнете или наддадете в срок от седем дни.

* За отслабване 0.5 килограма: 550 калории се изваждат на ден за всеки половин килограм, който искате да губите всяка седмица.

За наддаване на тегло с 0.5 килограма се добавят 550 калории на ден за всеки половин килограм, който искате да покачите седмично. Въпреки това общите нива на калории < 1200 калории не се препоръчват и загубата на тегло > от 2 кг. на седмица също не се препоръчва.

За по-балансиран подход на седмично отслабване с 0.5 кг. може да увеличавате активността си, като намалявате приема на калории с 275 на ден и правите упражнения, за да изразходвате останалите 275 калории. Методът предотвратява намаляването на скоростта на метаболизма и допринася за увеличаване чистата мускулна маса.

Питейната вода с розов кварц не замества здравословната диета или упражненията за тези, които целят загуба на тегло. Но отслабването всъщност се случва и допринася за укрепване на метаболизма и очистване на организма. Вода с розов кварц може да се пие всеки ден. Самостоятелни кубчета като аксесоар за вода може да се поръчат от страницата в Etsy RQpmStore

/ прочетена 79 276 пъти