Учени свързали визуализацията със скоростта на отслабване


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


отслабване с визуализация

Отслабване със силата на визуализацията

Учени установили, че скоростта на отслабване зависи от визуализацията на крайния резултат и мотивацията. Съответните изследвания провели научните сътрудници от Плимутския университет и университета Куинсланд, съобщава EurekAlert!.

За участието в експеримента британските и австралийските експерти поканили 140 души. Разделили ги на две групи: в едната с участниците се провели мотивационни разговори, а в другата – субектите си представяли как биха се почувствали след отслабване, стремейки се да визуализират крайния резултат.

«Визуализаторите» отслабнали средно с 4 кг след 6 месеца. През второто полугодие те се отървали от още 6 килограма. Участниците от първата група отслабнали приблизително с около 0,5 кг за първото полугодие.

Авторът на методиката Джаки Ендрейд потвърждава, че образите оказват силно емоционално въздействие върху човек. За още по-силна увереност във възможността за постигането на целта, използвали въображаеми модели. Тези представи, според твърдението на експерта, поддържали мотивацията на участниците, когато се сблъсквали с проблеми в периода на отслабване.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.