Как реагирали жените, когато съпрузите им ги нарекли дебели


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


отслабване след надебеляване

Болшинството от мъжете е наясно, че да наречеш жена дебела е равно на самоубийство, поради което много от тях избягват тази така деликатна тема. Екип от журналисти на британската медия Daily Mail обаче се срещнал с мъжете, които са се престрашили да го направят и волно или неволно са преминали границата на това табу.

«Той ми каза, че съм дебела» – най-страшният кошмар на толкова много жени по света. Какво да направиш обаче, ако ти се случи? Да се обидиш? Да се разведеш? Да седнеш на диета? Ще ви разкажем няколко лични истории, които показват реакциите на случайни жени, попаднали точно в такава ситуация.

Смело или просто жестоко? Мъжете, които казаха на жените си, че са надебелели.

Еми и Тим Горил. Тази двойка има три деца. Еми е домакиня, а мъжът ѝ – дърводелец.

«Буквално няколко часа след раждането на първия ни син, моят съпруг огледа тялото ми и не се постара да скрие шока си: «Боже мой, доста си качила» – каза той. За щастие, аз бях наясно, че Тим нито е искал да ме ядоса, нито да ме унижи. Просто той е от хората, които винаги казват това, което мислят» – споделя Еми.

«Помня как оглеждах тялото си един ден под душа и осъзнах, че доста съм качила – бедрата ми бяха станали наистина огромни. Но защо му е на един мъж да казва подобно нещо на глас? Аз имам очи да го видя, нали? В този момент по-скоро имах нужда да чуя, че някой ме обича. И когато малкият стана на 9 седмици, аз просто се завърнах в залата и съвсем скоро се пъхнах обратно в скини дънките си. Следвах същата схема с всяко следващо дете. Обаче истината е, че след всяко раждане, мъжът ми не пропускаше да ми каже, че съм напълняла.» – спомня си Еми. «Тим започва да оплешивява. Само че аз не му го натяквам постоянно, нали? Никога не казвайте на жена си, че е напълняла – това е грубо, жестоко и най-вече безсмислено» – възмущава се Еми.

«Трябва ли да кажеш на жена си, че е напълняла? Мисля, че е по-скоро необходимо. Предпочитам стройни привлекателни жени, а и винаги съм харесвал тялото на жена си. Когато тя роди Хенри, съвсем не скрих шока си от нейното напълняване. Обаче, ако някой някога беше обидил жена ми, че е качила, веднага щях да я защитя» – заявява Тим.

Сара и Мат Уотс

«От запознанството ни с Мат, щастието и това, че се отпуснах с него, спомогнаха да кача цели 20 килограма, равняващи се на 3 размера. Само, че аз съвсем не очаквах един ден мъжът ми да го обяви официално и на глас. На него просто му беше писнало мрънкането ми и той ми предложи да спра с оплакването си и да отслабна…» – разказва Сара.

«Най-смешното е, че Мат също качи няколко килограма, след като се запознахме. Но той успя да се вземе в ръце, спря цигарите, захвана се със спорт и отслабна. Наричайки ме дебела, всъщност ми направи огромна услуга – аз най-накрая намерих мотивация да сваля излишните килограми. Започнах да тичам 4 пъти седмично и си възвърнах предишната форма. Ако в онзи момент той ме бе поискал и ми бе спестил истината, щях да продължавам да пълнея, с което и да ставам все по-нещастна» – споделя Сара.

«Най-отблъсващото нещо в напълняването на Сара не бяха нито дебелите ѝ ръце, нито шкембето, а постоянното ѝ мрънкане. Един ден просто не издържах. Интимните ни отношения се влошиха от всичко това, а и животът на Сара бе застрашен. След като ѝ казах истината в очите, тя отслабна, но и възвърна увереността в себе си, която за мен е и най-привлекателната женска черта» – обяснява Мат.

Клер и Стивън Уилямс

«Един ден, гледайки се в огледалото, мъжът ми изтърси: «Сама си си виновна, много си качила.» Ядосах се. Винаги съм карала приятелите ми да ми казват истината и само истината, но пък от съпруга си съм очаквала повече тактичност. Обаче с времето оцених честността му. Сетих се, че в крайна сметка, когато се запознахме, аз носих 2 пъти по-малък размер. Стивън крие бисквитите от мен, не ми позволява да поръчвам десерт, когато се храним навън. Обаче от всичко това на мен още повече ми се прияжда сладко. Ставам като малко дете, просто защото искам да го ядосам…» – признава си Клер.

«Клер постоянно мрънка за теглото си и това ме влудява. Именно затова се опитвам всячески да ѝ помогна и честно казано, не разбирам защо от усилията ми няма никакъв ефект» – оплаква се Стивън.

А вие какво бихте предпочели – горчивата истина или сладката лъжа?


Източник: www.dailymail.co.uk
Снимка: pexels.com
Превод: Виктория Дичева

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.