Майка отслабна с 64 килограма, за да успеят собствените ѝ деца да я прегърнат


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


отслабване с 64 килограма

Борбата с излишните килограми определено изисква силна мотивация. Спонтанното желание да се справите с наднорменото тегло може да се появи на плажа, където също да поискате да носите миниатюрни бикини и да изглеждате секси, а може би, за да привлечете мъжкото внимание или да предизвикате завистта на уж ваша „приятелка“. Обаче това са все временни и не толкова смислени поводи да го пожелаете наистина. Има далеч по-силни случаи на наистина огромна мотивация за отслабване.

Рейчъл преди отслабванеТакава е и огромната мотивация на огромната Рейчъл. На 39 години тя носи 26-ти размер, което е около 60-ти по стандартната европейска номерация и тежи над 118 килограма. Един ден обаче Рейчъл просто осъзнава, че децата ѝ дори не могат да я прегърнат. И точно тогава тя се решава на сериозни промени в живота си. Разбира, че те вече са неизбежни за нея. Тя преминава към изцяло здравословен режим на хранене, започва активно да се занимава с фитнес и в резултат на всичко това успява да свали цели 68 килограма, равняващи се на 8 размера (стигайки до еквивалента на европейския 42-ри размер) само за 16 месеца.

Днес майката на трите деца, две от които осиновени и все още малки, е в истински възторг от това, че вече игрите с малчуганите съвсем не я затрудняват. Тя може да се забавлява с тях, без да се задъхва – разказва се в дългата история на Рейчъл, поместена в британското издание Daily Mail.

Всъщност Рейчъл е започнала да качва килограми след извънматочната си бременност. След раждането тя започнала да се срамува от собствения си външен вид. А с времето спира да излиза навън. Така изпада в депресия, която лекува с най-жестокия си враг – храната. Майката започва да усеща как теглото влияе негативно не само на външния ѝ вид, но и на здравето ѝ – появяват се учестено сърцебиене и отоци по краката. Но капката преляла, когато Рейчъл вижда как малката ѝ дъщеря не може да я обгърне с ръце, когато двете се гушкат. И точно тогава започва с диетичния режим на хранене.

Бившата учителка, чиято талия стига до 54 см, продължава да събужда интерес у хората, като даже непознатите я спират по улицата ей така, само за да я поздравят за постижението ѝ. Рейчъл дори споделя, че след като се справя с наднорменото тегло, се чувства по-млада от всякога. Мъжът ѝ – Марк – никога не е говорил с лошо за килограмите ѝ, но сега споделя, че се радва на съвсем нова жена и се гордее с нея.


Източник: www.dailymail.co.uk
Снимки: newsteam.co.uk
Превод: Виктория Дичева

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.