Колко можете да отслабнете за една седмица, ако се откажете от захарта: експеримент на видео блогър


Нестандартен метод за отслабване с матриците на Гаряев: сред звуково терапевтичните матрици на учения съществуват и две от които за изгаряне на мазнини и отслабване.
отслабване
Randolph – youtube.com

Най-простата и полезна стъпка към здравословно тегло е изключването на сладките храни

В скорошно видео на своя канал ютуберът и музикант Рандолф споделя опита си да елиминира сладките храни от ежедневието си. Това включва премахването на содата, която той нарича „течна захар“ и източникът на повечето рафинирани въглехидрати, които консумира всеки ден. В началото на седмицата той признава, че е достигнал максималното тегло в живота си – 140 кг.

Честно казано, това ме натъжава много. Когато се ожених, теглото ми беше малко над 100 и всичко ме устройваше, но просто не можех да задържа това тегло.

Рандолф започва с думите, че през първите няколко дни си поръчва храна у дома, а след това решава сам да приготви бурито:Яденето на една и съща храна всеки ден е много лесен начин да следиш диетата си. Веднага открих, че при изключване на храни с добавена захар, имаш драстично намален избор, в резултат на което просто ядеш значително по-малко.

Някои трудности възникват в края на седмицата, когато Рандолф трябва да пътува за работа и той дори очаква да се поддаде на изкушението да се храни с „фаст фууд“, но все още се въздържа.

Обикновено, когато седна и се опитам да се храня здравословно, всичко се срива при пътуванията. Просто нямаш възможност да подбираш продуктите и да прочетеш съставките им. Но съм щастлив да кажа, че наистина се справих много добре.

В резултат на героичните си усилия той открива, че е отслабнал с почти килограм и половина за една седмица. Окуражен от това постижение, Рандолф казва, че с удоволствие ще се придържа към диетата с ниско съдържание на захар.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Потвърди, че не си робот.