Ани Лорак: най-добрият метод за отслабване са танците и спортът


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


отслабване с танци

38-годишната Ани Лорак е популярна украинска певица, която вече години наред успява да поддържа отлична физическа форма. Стегнатият ѝ корем и мускулестото ѝ тяло събуждат завистта на много дами по света. Но не бива да забравяме, че подобни резултати не се постигат лесно, а напротив – с цената на упорит труд. Певицата не само се храни здравословно, но и е активна в спортната зала. Пред известното руско списание „Woman“, Ани Лорак дори разказва с подробности за своя спортен режим и начините, с които поддържа фигурата си повече от идеална.

Ани ЛоракПостоянно следяща за състоянието на тялото си, тя е на мнение, че за да имаш перфектното тяло, трябва успешно да комбинираш здравословното хранене със спорт. Идеалната ѝ фигура се дължи на редовните тренировки, а в свободното си време се придвижва с колело. Но Ани е особено претенциозна и към храната, която консумира, тъй като в противен случай от тренировките ѝ няма да има кой знае какъв смисъл. Тя признава, че предпочита танците пред фитнеса, като активният ѝ начин на живот е в основата на перфектните ѝ извивки.

Ани Лорак възприема всяко свое излизане на сцената като поредната тренировка, защото по време на изпълненията си, доста се движи. За човек, който се занимава с танци, е важна и гъвкавостта, и добрата загрявка, поради което тя им отделя доста внимание. Дори на светските събития трудно се задържа на едно място. Ани е не само известна певица, но и любяща съпруга, и грижовна майка.

Истината е, че тези прекрасни форми съвсем не са дар от природата, а резултат от усилен и постоянен труд. Историята на нейното отслабване продължава до ден днешен. Така например, за разлика от болшинството дами, Ани започва деня си не с чаша кафе и кроасан, а с тренировка.

«Струва ми, се че в основата на правилния подход към перфектното тяло е организираността. Първото нещо, с което се захващам, когато се събудя, е половинчасовата ми серия от комплексни упражнения. Това дава силен тонус за мускулатурата ми, а и ме зарежда с позитивна енергия за целия ден. Тази сутрешна загрявка я практикувам още от ранно детство. Част от нея съм добавила от прочетени книги за гимнастика, други – от съветите за добра фигура на Синди Крауфорд в нейната специализирана фитнес касета, която ако си спомняте, беше много популярна през 90-те.» – разказва Ани Лорак

Певицата твърди, че понякога най-важното е просто да слушаме тялото си, за да разберем с кои негови части да се заемем.

«Често тялото ми подсказва само какво да правя. Та нали когато ежедневно се гледаш в огледалото, сама виждаш къде се е появило нещо излишно. Така, когато видя, че пресата на корема ми спада, посвещавам следващите дни именно на него.» – споделя тя

И ето нещо любопитно: Ани Лорак съвсем не е привърженик на фитнеса. Тя предпочита по-забавната част от физическите тренировки.

«Най-добрият метод за отслабване са танците. За мен хореографията е перфектният начин да съчетая приятното с полезното. Докато получаваш истинско удоволствие от танца, гориш калории и то най-често в проблемните места.» – признава си Ани Лорак

Някои дами наивно вярват, че двуседмична диета и три тренировки в спортната зала са достатъчни, за да се сдобият с мечтаното тяло. Не, не и не! Няма такова нещо. Постоянството и самоконтролът са факторите, които спомагат за перфектните извивки.

«Стройното тяло – това на първо място, е диета за цял живот. Тя се състои не от глад, а от здравословен режим и умерени количества храна. На второ място – физическата активност. Човек не само че трябва да ходи пеша, да танцува, да плува и да се занимава със спорт, но и постоянно да включва нови и нови упражнения и дейности в своето ежедневие. Най-ефикасният корсет за стегнато тяло са неговите собствени мускули!» – добавя певицата

При всички случаи най-важно е желанието. Може да постигнете всичко, дори това да е перфектната фигура или пък перфектната работа, но на първо място трябва наистина да го поискате достатъчно силно, да си го поставите за цел и смело да вървите към нейното осъществяване, превръщайки я в част от ежедневието ви.


Източник и снимки: www.woman.ru
Превод: Виктория Дичева

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.