Как 52-годишна бизнес дама изглежда по-добре от младините си


Хранителна добавка за отслабване, базирана на естествени съставки за отслабване, научно признати като подкрепящи загубата на тегло. Един различен подход към балансирано отслабване, доказващ, че диетата не е гладуване, а е възможно и с достатъчно храна да се свалят излишните килограми. » Още информация


Белинда Бен след отслабване

Новозеландката Белинда Бен доскоро не придавала особено голямо значение на външния си вид. На 30 години започнала да гради кариера и да прави опити да забременее. Когато бракът ѝ бил напълно разрушен, тя осъзнала, че спешно трябва да промени живота си. На дневен ред поставила външността си. Сега, на 52 години изглежда доста по-млада от връстниците си – със стройна и стегната фигура. Как го постига?

Белинда Бен преди да отслабне Белинда Бен не е била със стегнато тяло през целия си живот. Преди 15 години тя дори трудно се поглеждала в огледалото. Част от негативните фактори, оказващи отрицателно влияние върху фигурата ѝ, били седемте чаши кафе на ден (с много захар!) и бисквитите на закуска. Но веднага след болезнения развод, решава да си купи нов бански. Успешната бизнес дама осъзнава обаче, че е повече от ужасена от гледката в огледалото.

Така започва и истерията на Белинда по повод собственото ѝ тяло. Това е повратната точка за новозеландката и тя решава, че трябва да се промени, като зареже всичко. Стяга куфарите, продава до последния квадратен метър имотите си и се отправя на безсрочно пътешествие из Централна Америка.

«Винаги съм мечтала да науча нов език и да карам сърф – и с двете се пробвах в Панама. Освен това точно там започнах и да се храня здравословно, и точно така започна скоростното ми отслабване.» – разказва Белинда пред журналистите на Daily Mail

По-късно мис Бен решава да вземе участие в конкурса Мис Фитнес Бикини. Тогава тя е на 44 години, а днес е успешен фитнес треньор със своя собствена програма за отслабване, предназначена за жени над 40-те.

Съветите на Белинда Бен за отслабване и поддържане на формата

Избягвайте алкохола. Токсините, които се съдържат в спиртните напитки, забавят метаболизма и предразполагат към качването на излишни килограми. При повечето жени на тази възраст усвояването на алкохола от тялото е в пъти по-бавно от това на 20-годишните.

Не „изпивайте“ излишните калории. Ако ще отслабвате, не замествайте храната, от която сте се отказали, с кафе или чай със захар. Същото важи и за газираните напитки, и соковете в кутия.

Старайте се да не ядете преди лягане. Особено внимание отделяйте на размера на своята порция. По-добре е да се храните по-често, но в по-малки количества.


Източник: www.woman.ru
Превод: Виктория Дичева

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.