Как Беки Лейтъм отслабнала с 19 килограма заради конкурс за красота


Детоксикация с тинктура от канабис » cbd конопена тинктура, произведена в Словакия.


Беки Лейтъм

От бивша дебеланка до Мис Вселена

Коя жена не се е разочаровала при вида на своя снимка в бикини? Всяка го е изпитвала. Но истината е, че не всяка предприема драстични мерки след такова разочарование. Нещо, което прави бившата дебеланка Беки Лейтъм, която сваля цели 19 килограма с помощта на специална тренировъчна програма, за да спечели голям конкурс за красота…

„Доста качих, след като с мъжа ми се преместихме да живеем в Испания. Тежах 70 килограма и един се видях на снимка в бански на плажа… Не се харесах особено. Тогава се реших, че е време да отслабвам. Стига съм трупала излишни килограми, за къде и за какво са ми“ – споделя 35-годишната Беки Лейтъм, завърнала се в родината си – Великобритания, за да вземе участие в конкурса за красота Miss Galaxy Universe 2013. Всъщност, след като се взема в ръце, жената не просто си възвръща формата, но и постига завидни резултати, които я правят напълно достойна претендентка за титлата.

Беки Лейтъм изминава пътя от това да бъде дебеланка до кандидатурата си за Мис за едва 18 месеца. За да се почувства отново красива, тя изцяло променя режима си на хранене.

«Мразех тялото си повече от всичко на света, но най-вече мразех начинът, по който то ме караше да се чувствам. Започнах да посещавам залата 5, та дори 6 пъти седмично. 4 месеца посветих на кръговата тренировка, а след това започнах да тренирам и с тежести. Навсякъде в спортната зала имаше огледала и честно казано, на мен ми беше гадно да се гледам в тях…»

В началото както повечето жени, които искали да свалят много килограми, тя започнала да гладува. Но след като прочела няколко статии в известни фитнес списания, Беки променя гледната си точка и разбира, че има нужда от режим на хранене, а не от глад.

«Започнах да ям 6 пъти на ден и то много малки порциони. Оставих в режима си и протеините, и въглехидратите, и дори мазнините. Това, което спрях, бяха полуфабрикатите и сега наблягам най-вече на свежите продукти. И разбира се, задължително и предимно зеленчуци!!!»

Беки участвала в конкурса Miss Galaxy Universe през 2013 година, в който спечелила наградата за най-стройно тяло и за фитнес постиженията си. Претендентка е и в категорията Bikini Diva. Дамата разказва, че на сцената се чувства наистина страхотно. Също така се надява, че е дала пример на по-пълните момичета как и защо е нужно да се вземат в ръце.


Източник: www.woman.ru
Превод: Виктория Дичева

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.