Конопено масло за отслабване и запазване на младостта


Нестандартен метод за отслабване с матриците на Гаряев: сред звуково терапевтичните матрици на учения съществуват и две от които за изгаряне на мазнини и отслабване.

отслабване с конопено масло

Конопеното масло се получава от семената на Cannabis Sativa чрез студено пресоване. То е и единственото природно масло с идеално съотношение на омега-6 и омега-3 мастни киселини – 3:1.

Не само мастните киселини правят конопеното масло фантастично богата и ценна храна. В научна публикация от италиански учени се уточнява, че в студено пресованото конопено масло са открити големи количества високоактивни антиоксиданти – голяма група от флавоноидни вещества, които растителните клетки от конопените семена произвеждат и присъстват в пресованото масло. Тези вещества се наричат ​​флаванони, флавоноли, флаваноли и изофлавони. Именно те запазват човешката младост и красота, и предпазват организма от болести.

В научното списание «Molecular and Cell Biochemistry» (Молекулярна и клетъчна биохимия) е публикувана статия, разказваща за невероятното свойство на канабидиола да ограничава растежа на човешките мастни клетки – белите мазнини. Под въздействието на канабидиола, белите мастни клетки се превръщат в кафяви мазнини – удивителна тъкан на човешкия организъм, в която се съдържа огромно количество митохондрии. Това не са мазнините, които всеки знае, а специални «клетъчни енергийни фабрики», които образуват топлина и ускоряват метаболизма, допринасяйки за загубата на тегло. Заключението на учените:Канабидиолът може да бъде обещаващо лекарство за превенция на затлъстяването.

Отслабване с конопено масло

конопено олио 100% Хранителна добавка «Конопено олио 100%», допринасяща за понижаване на нивата на холестерола и естественото отслабване.

100% чист продукт, приготвен от студено пресовано растително масло от конопено семе със запазен хранителен състав. С високо съдържание на биологично активни вещества като омега-3 ненаситени киселини и α-линоленова киселина, витамин Е, който спомага за защита на клетките от оксидативен стрес.

Продуктът се предлага в България от 2015 година. В Интернет може да се закупи от уеб сайта на официалния дистрибутор www.oilsativa.eu, както и от изброените в него обекти на дистрибуция. Висока клиентска удовлетвореност и постоянни ползватели.

Активни съставки: Cannabis Sativa, α-линоленова киселина, алфа-токоферол (витамин Е).

Отличителен цвят: зелен.
Прием: 1-2 супени лъжици (10-20 мл) на ден.
Противопоказания: в редки случаи – индивидуална непоносимост.
Произход: ЧехияВашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.