Как отслабнах: историята на Станислава


Нестандартен метод за отслабване с матриците на Гаряев: сред звуково терапевтичните матрици на учения съществуват и две от които за изгаряне на мазнини и отслабване.
как отслабнах
Как отслабнах: историята на Станислава

Казвам се Станислава Георгиева, на 27 г. (почти 28). Живея в гр. София от 9 години, но съм родом от Варна. Професията ми е Technical writer.

Колко тежахте преди да отслабнете и какво е теглото Ви сега?

В края на 2016-та година тежах 76 кг (висока съм 168). Година и половина по-късно тежа 63 кг и се чувствам отлично. Това е последната ми трансформация, била съм и 84 кг преди 4 години.

Колко време Ви отне отслабването и първият ли опит беше?

Трансформацията ми отне приблизително една година. Малко по-малко. От октомври 2016 до август 2017 вече виждах в огледалото различен човек с много повече самочувствие и увереност, че този път нещата се случват по правилния начин – балансирано меню, съчетано със солидни тренировки. Не ми е първият опит. Имала съм десетки преди това. Борбата с наднорменото тегло започна още в гимназията. Но преди все търсех лесния път – много свалени килограми за кратко време. Преди 4 години свалих 20 кг за 6 месеца, първите 15, от които за 3 месеца. Но после бързичко си върнах 10 за по-малко от година.Какви методи за отслабване приложихте?

Работих с треньор, тъй като това, което винаги ми е липсвало е воля, търпение и дисциплина. Дисциплината дойде от треньора, а волята – от мен. На търпение се научих. Хранех се и тренирах под надзор. Важно правило, което установих за постигането на по-добри резултати, беше да не споделям с никого какво правя. Тази цел за първи път беше моя, правех го за себе си, а не за някой друг.

Как поддържате постигнатите килограми?

Постигнатите килограми поддържам като не спирам да тренирам. Понякога не се храня „по правилата“, но когато човек влезе във форма и придобие увереност, може да си позволява по-често (но умерено) да cheat-ва. Няма тайна в поддържането на добри пропорции. Механизмите са всеизвестни – балансирана храна и разнообразни тренировки.

Как се промени личният Ви живот след отслабването?

За трети път ще спомена, че на първо място се чувствам много по-уверена. Срещнах любовта на живота си, което отдавам 30% на фигурата ми и 70% на излъчването ми. Гордостта, самочувствието и любовта към себе си се изписват на лицето също толкова ясно, както комплексите, страданието и нещастието. Ако говорим за физика, вече мога да разчитам на тялото си много повече, отколкото преди. Само хора с наднормено тегло знаят чувството на притеснение, което всеки път се появява, когато се зачудиш „ще се побера ли на тази седалка“, „тази люлка дали ще ме издържи“ и „дали ще се побера в най-големия номер на тези дънки“.

Какъв съвет бихте дали на онези, които искат да стопят излишните си килограми?

На първо място помислете защо го правите. Наднорменото тегло не е само визуален недостатък. То е липса на здраве. От тези двете пък следва и психическо неразположение. Заслужават ли си тези трите за сметка на няколко парчета шоколад, няколко сандвича и срам на килограм? Да се научим да бъдем един отбор с тялото си, е най-хубавият подарък, който можем да си направим. И, между другото, само който не е потърсил здравословни рецепти за закуска, вечеря, десерт и снакс, той не е намерил. За съжаление голяма част от общото разбиране е, че полезната храна не е вкусна. Пълни глупости. Казва ви го най-лакомият човек на света! Пожелавам успех и стискам палци на всеки, който се осмели да се пребори за здравето, самочувствието и щастието си!Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.