Ето как да ядете всичко, което искате, без да напълнявате


Нестандартен метод за отслабване с матриците на Гаряев: сред звуково терапевтичните матрици на учения съществуват и две от които за изгаряне на мазнини и отслабване.

как да ядете всичко, което искате, без да напълнявате
Яжте само когато сте гладни и спрете да се тъпчете, когато се почувствате сити. Въпреки че звучи твърде хубаво, за да е истина, има начин да ядете каквото искате, без да напълнявате. Като промените начина, по който мислите за храната, ще консумирате всичко, което ви се яде.

Ето как да ядете каквото искате, без да наддавате на тегло

Спрете с диетите

Научно доказано е, че бързите диети са неефективни, защото не са устойчиви в дългосрочен план, а лишаването от храната, която ви харесва, ви кара да се чувстваме непълноценни. Когато спазвате строга диета, е много по-вероятно да я нарушите и да преядете. Затова се съсредоточете върху повече здравословни храни, вместо напълно да се отказвате от любимите си ястия.

Яжте само когато сте гладни

За да ядете колкото искате, без да напълнявате, слушайте тялото си и яжте, когато сте гладни, а не когато ви е скучно. Същевременно време не си позволявайте да гладувате – тогава само ще преядете при следващото хранене.Яжте по-бавно

Може да разделите храненето си на две части: първо изяжте една част и след 20 минути преценете дали имате нужда от другата част.

Спрете да се храните, когато се наситите

Когато започнете да храните само когато сте гладни и то с по-бавно темпо, обърнете внимание кога сте „сити“ и кога трябва да спрете. Ако искате да ядете всичко, което искате, без да напълнявате, все пак ще трябва да знаете колко ви е достатъчно.

Не яжте поради емоционални причини

Храната не ви прави щастливи, но това не означава, че трябва да бъде единственият ви източник на комфорт. Ако ядете повече от необходимото, направете нещо, което ви прави щастливи и няма да имате проблем.

Уважавайте тялото си

Не се разстройвайте, само защото много обичате пица. Уважавайте тялото си, докато променяте отношението си към храната и ще можете да ядете всичко, което искате, дори и пица.

Учете се от храната, която консумирате

След като започнете да усещате вкуса на храната и разберете как се чувства тялото ви, ще усетите, че някои храни ви карат да се чувствате по-добре от други.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Потвърди, че не си робот.

×