Бързо отслабване: топ три най-опасните методи


Ако сте решили да си създадете професионален уеб сайт, за да пренесете физическия си бизнес в интернет или просто да си изградите нов сайт, за да печелите от него, вероятно бихте искали да узнаете къде и как може да си го изработите сами, без да имате технически и дизайнерски умения. Прочете отговора на въпроса » "Защо избрах хостинг в Jump?"

методи за отслабване

Методи за отслабване, които трябва да се избягват

#1 Отслабване с DNP чрез изгаряне на мазнини

Напоследък по сайтовете и в социалните мрежи се разпространи нов метод за отслабване – изгарянето на мазнини. Съдейки по отзивите на тези, които са решили да отслабнат с препарата DNP (или динитрофенол, който се използва за производството на химически багрила), резултатът е налице: килограмите се топят пред очите ни. Както и здравето.

Странични ефекти от употребата на динитрофенол: треска, повишен сърдечен ритъм, храносмилателно разтройство, кожен обрив, оток. Освен това са докладвани смъртни случаи (bfsa.bg).

#2 Отслабване с хапчета

Производителите на хапчета за отслабване обещават бърза загуба на тегло без излишни усилия. Но в рекламата не се споменава непоправимата вреда, която тези средства причиняват на организма. Иде реч за нарушаване на работата на органите, водещи до сериозни последици.

Това касае особено тайландските хапчета за отслабване (bul.caremorefoundation.com). Много таблетки съдържат яйца на паразити, които попадайки в червата се превръщат в червеи. Те започват да ядат част от вашата храна, което неминуемо води до загуба на тегло.

В стадия на ларвите червеите проникват в съдовете, като разрушават кръвоносната система. С потока на кръвта се придвижват в тялото, засягайки други органи: черен дроб, бели дробове, жлъчни пътища и др.

Понякога към тайландските таблетки се добавят психотропни вещества като аналози на амфетамин: фенфлурамин и фентермин.

#3 Отслабване с лимонена диета

В сравнение с горните два метода за отслабване лимонената диета изглежда доста безобидна. Въпреки това диетолозите са на мнение, че е опасна.

Когато започнаха да говорят в мрежата, че благодарение на лимоновата вода Деми Мур остава млада и красива, всички веднага преминаха на тази диета. Но едно е да изпиете чаша вода с лимон сутрин и да се храните здравословно, друго е да пиете само това през целия ден и дори да ядете лют червен пипер.

Увличането с такова меню не е далеч от гастрит или язва. Нека не пренебрегваме и факта, че Деми е суровоядец. А суровоядството е ключът към младостта, здравето и стройната фигура.

Вашият коментар

Уважаваме Вашата поверителност и затова се погрижихме да деактивираме полето за вписване на имейл, както и да изключим записването на IP. Молим за адекватни и тематични коментари.

Потвърди, че не си робот.