Нестандартен метод за отслабване с матриците на Гаряев

отслабване

Мисълта на човек, превърната в дума, може да направи всичко със здравето.

Ученият Гаряев за влиянието на думите върху материята

Някои хора смятат фразата «в началото бе словото» за метафора. Според генетикът Петър Гаряев – доктор на биологичните науки и създател на вълновата генетика – този израз не е метафора. Той успял да докаже експериментално, че думата притежава свойствата на ген. Много негови трудове са посветени на това как думата въздейства на материята. Въз основа на своите разработки ученият създава уникални матрици за подобряване на здравето на хората.

Всички произлизаме от думите

Според Петър Гаряев словото е строител на света. Човек гради този свят и със слово – писмено и устно. Първо възниква невербална идея, която се изразява с дума, а след това думата се реализира в действителност. Така се създават книги, проекти, изобретения. Думите се материализират в сгради, влакове, самолети.

Въплъщавайки думите, ние създаваме изкуствен свят около нас. Такъв, какъвто не е съществувал преди. Ние също произлизаме от думи, които са записани върху собствените ни хромозоми. Петър Гаряев разказал за един експеримент, в който използвали растения с повреден генетичен апарат вследствие на много радиация.

По думите на учения тези растения не са били жизнеспособни. По време на експеримента те получили устна информация на няколко езика за това как да подобрят генетичния си апарат. „Растенията ни слушаха“, отбелязал Гаряев. На хиляда техни семена те показали, че генетичният апарат е коригиран.

Попова лъжичка, образувана от „нищото“

Гаряев вярвал, че нашият генетичен апарат е набор от холограми, които съдържат многопластови планове за изграждане на организъм. Тези холограми диктуват на делящите се клетки къде и как трябва да бъдат изградени органите, краката, ръцете, главата на бъдещия човек.

Ученият демонстрирал своята хипотеза в един експеримент. Той използвал яйце на попова лъжичка. От това яйце отстранили ДНК-то, след което яйцето станало безжизнено. Информацията, взета от жива попова лъжичка, била предадена на безжизненото яйце. Самият учен бил изумен от резултата от този експеримент. В безжизненото яйце започнало да се развива тъкан, появили се мускули, нерви и кръв. Нова попова лъжичка се образувала от нищото.

Извършвайки своите изследвания, Петър Гаряев все повече се убеждавал, че информацията, която е отражение на словото, управлява света. И ако всичко това е така, тогава човек може да се коригира със собствената си мисъл и дума, аргументирал се ученият. На първо място, това твърдение, разбира се, засягало човешкото здраве. „Защото една човешка мисъл, превърната в дума, може да направи всичко със здравето“, обяснил Гаряев.

Терапевтичните „матрици“ на Гаряев

Гаряев препоръчвал да говорите с тялото си, да се договаряте с него. Въпреки това ученият забелязал, че често хората сами си създават заболявания. В главата на човек вътрешният диалог не стихва: разболях се, боли ме, това е за цял живот. Така те самите също подхранват болезнените си състояния.

Официалната наука отрича тази и другите теории на Гаряев, отнасяйки към тях враждебно, както и към други инакомислещи изследователи. Гаряев вярвал в актуалността на информационната медицина, че тя ще е най-ефективната форма на лечение за всички заболявания в бъдеще: лечението на човек ще се извършва чрез получаване на определена информация, като звукови програми.

Ученият работел върху създаването на свои собствени звукови програми, които наричал „матрици„. Тези програми могат да се сравнят с „пръстов отпечатък“, взет от здрав организъм. Получената информация се превежда в звук с помощта на специален лазер – така се получава „матрицата“. При слушане на звука организмът приема информация за здравословно състояние и постепенно ДНК молекулите се препрограмират до съответното състояние.

Отслабване с матриците на Гаряев

Сред матриците на Гаряев съществуват и две от които за изгаряне на мазнини и отслабване. По-долу може да слушате матрицата „Отслабване: Матрица на Гаряев и БРТ“ (създадена специално за аудиторията на сайта), а повече информация относно матриците на този знаменит генетик е достъпна на следния уеб адрес: https://www.garyaev.com


Превод от руски: zen.yandex.ru
Снимка: Pexels

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Потвърди, че не си робот.